|
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
her şeye rağmen bu yıl gitmeli miyim? |
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12 |
| Yazar | |||
Anstand
Moderatör
Anstand Uber Alles K.Tarihi: 28/Ekim/2008 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 4859 Tesekkür: 684 Rep: 1482 |
Konu: her şeye rağmen bu yıl gitmeli miyim?Gönderim Zamanı: 19/Temmuz/2010 Saat 00:44 |
||
Ya aslında bi ara şbp'den insanlar vardılar ama bayadır yoklar,onlar daha iyi yardımcı olabilirlerdi,birde çift anadalı araştırmanı tavsiye ederim,olabilecek gibiyse onuda deneyebilirsin ama ortalaman 4 üzerinden 3.5u falan gecmeli çap yapabilmek için,ben tam bilmiyorum şbp ile mimarlıkta çap varmı yokmu diye. Öte yandan evet Türkiye standartlarında maalesef ki iş önemli,ancak en doğrusu isteyerek olanı olmalı ama sistem bu yönde değil.En ideali iş imkanı bol olan ve okumaktan keyif alabileceğiniz bölümde okumak tabii ki. Şehire gelince gerçekten çok etkili şehir,motivasyonun artar,kendimden biliyorum,bende bi deneyim demiştim lys'yi ea'dan,belki değişik bir bölüme gidebilirim ama öteki şehirlerin adı bile sıkıyor canımı,İzmir kral bir yerdir okumak için.O yüzden il de önemli tabii ki.:D |
|||
|
Mér Rézas
|
|||
Anstand
Moderatör
Anstand Uber Alles K.Tarihi: 28/Ekim/2008 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 4859 Tesekkür: 684 Rep: 1482 |
Gönderim Zamanı: 19/Temmuz/2010 Saat 00:47 |
||
Tabii ki,deu'da da maliye i.ö var çünkü,bi sorun olmaz,ancak dersler problem olacaktır,fark dersleri,deu'da olup muğla'da en azından o sene olmayan dersleri vermen gerekecektir,bir engel yok ama dediğim gibi ortalama önemli,çünkü aynı lys gibi düşünmek gerek,puanı iyi olan tercih sebebidir. |
|||
|
Mér Rézas
|
|||
mystery_06
Forum Yenisi
K.Tarihi: 17/Temmuz/2010 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 0 Tesekkür: 0 Rep: 0 |
Gönderim Zamanı: 19/Temmuz/2010 Saat 11:25 |
||
bu siteden de anladığım kadarıyla mimarlıkla şbp arasında çap uygulaması var sanırım şbp deki arkadaşların yorumlarından anladığım kadarıyla :)
izmir benim hayallerimin şehriydi ki hala da öle o bakımdan zaten bi üst kademede hayatımda
şbp ye zor diyenler var hiç bi bölüm kolay diil tabii ki ama bu 3.5 u geçmek biraz zor görünüo
ama şöyle de bi durum var istedikten sora her şey kolaydır dimi :D
eet şbp ci arkadaşlar da yardımcı olsalar çok yararı dokunur ama ya kafa daıtmak amaçlı yoklar ya da hala çalışıolar :D :D bu arada bn de çok teşk. ederim yardımcı olduğun duyarsız kalmadığın için :))
|
|||
Anstand
Moderatör
Gönderim Zamanı: 19/Temmuz/2010 Saat 15:13 |
||
Aynen insan istedikten sonra 4 bile yapar,ayrıca İzmir hayallerinin şehri ise gerçekleştir ama baştan söyleyeyim Tınaztepe'yi görünce hayalkırıklığına uğrayabilirsin,ama İzmir Tınaztepe'den ibaret bir yerde değil,Tınaztepe'ye de insan alışıyor açıkçası. Uzun zamandır yoktular bırakmış olabilirler forumu. Rica ederim yardımcı olmaya çalıştım elimden geldiğince,umarım faydalı olmuşumdur.:D |
|||
|
Mér Rézas
|
|||
mystery_06
Forum Yenisi
K.Tarihi: 17/Temmuz/2010 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 0 Tesekkür: 0 Rep: 0 |
Gönderim Zamanı: 20/Temmuz/2010 Saat 13:23 |
||
|
o tarz yorumları da gördüm :D öle çok büyük bi beklentim yok zaten tınazdan :D anladıım kadarıyla bnm cnm çölüm olcak sanırım orası :D :D :D
hem tamam ortam da eğlencesi de önemli ama okumaya gidicez sonuçta oraya tınaz da öle çok cafcaflı bi yer olsa zaten okunamazdı :D
walla bnce gayetten de çok faydalı oldun izmir konusunda biraz daha kndime güvenm geldi diebilirim :D
|
|||
burcuburcuu
Forum Yenisi
K.Tarihi: 20/Temmuz/2010 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 0 Tesekkür: 0 Rep: 0 |
Gönderim Zamanı: 20/Temmuz/2010 Saat 20:26 |
||
|
mystery_06 seninle aynı durumdayım ve mimarlıgı gercekten cok istiyordm olmadı,, tüm hayallerimi buraya baglamıs durumdayım... bu sbpden mimarlıga gecis sadece ilk yıl icin gecerliymis di mi, arastırdın mı?? not ortalaması 90 olması lazım falan dediler gözümü korkuttu bu cok... ve de master icin dört yılın ortalaması tam olarak kac olmalı, bilen ya da cevresinde bilen birileri lütfen bunu ögrenebilir mi, mimarlıgı her seyden cok istiyorm lütfen yardım...
|
|||
mystery_06
Forum Yenisi
Gönderim Zamanı: 20/Temmuz/2010 Saat 23:14 |
||
|
master ı düşünmek için erken diye düşünüorum onu inş. gidince hocalarla falan da konuşabiliriz ondan önce şbp hakkında bilgi almamız lazım bizim geçişler hakkında çap hakkında daha sonralarında master hakkında ve her ihtimale karşı şbp okuma olanakları iş olanakları koşullar şartlar şurtlar okul ortam zorluk kolaylık ödev proje tarzı . . .
bunlar için de bizim bi şbp ciye ihtiyacımız var bnce :D ama ya tatilden ya dersten yoklar maalesef en kısa zamanda bulmak ve bize yardımcı olmaları umuduyla :D
|
|||
Kbraaa
Forum Yenisi
K.Tarihi: 23/Temmuz/2010 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 0 Tesekkür: 0 Rep: 0 |
Gönderim Zamanı: 23/Temmuz/2010 Saat 00:49 |
||
|
Merhaba yeni üye oldum aslında bu yazıları görünce üye oldum bende aslında cok fazla ege pdr istiyordum ama lysm düşük gelince olmadı ama ege okul öncesini girebiliyorum buyuk ihtimal acaba bende 1 sene daha mı hazırlansam yoksa pdr ile okul öncesi arasında fark az mı kararsız kaldım bu bölümde okuyan ya da bir tavsiyede bulunabilecek bir arkadas var mı?
|
|||
sigur ros
Forum Yenisi
K.Tarihi: 24/Temmuz/2010 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 0 Tesekkür: 0 Rep: 0 |
Gönderim Zamanı: 24/Temmuz/2010 Saat 22:07 |
||
|
merhaba ben bu yıl sınava girdim ve ege biyomühendislik bölümünü istiyorum.meslek ile ilgili araştırma yaptım ancak bu bölümde okuyan arkadaşlar da bölümün avantajları ve dezavantajları konusunda bilgi verebilirse çok memnun olurum .şimdiden teşekkür ederim.
|
|||
_stern_
Forum Bağımlısı
anan? K.Tarihi: 14/Kasım/2009 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 692 Tesekkür: 41 Rep: 83 |
Gönderim Zamanı: 29/Temmuz/2010 Saat 00:08 |
||
bence okul öncesini yaz gitsin zaten o da çok iyi bir bölüm |
|||
|
|||
güneşşş
Forum Yenisi
K.Tarihi: 30/Temmuz/2010 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 0 Tesekkür: 0 Rep: 0 |
Gönderim Zamanı: 31/Temmuz/2010 Saat 00:05 |
||
|
arkdaşlar şehir planlamadn mimarlığa geçiş olan üniversiteleri araştıralım bir an önce. okulları arayalım bi şeylaer yapalım. ama erciyes i yazmayın orda ne çap war ne mimarlığa geçiş. hiçbir şey yok.. dokuz eylül de war mı ? bozok da çap warmış. bunları yazalım cwplarınızı bakliyorum
|
|||
rkybyrkl
Moderatör
Ne gemiler yaktım~~ K.Tarihi: 13/Ağustos/2009 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 1243 Tesekkür: 102 Rep: 224 |
Gönderim Zamanı: 31/Temmuz/2010 Saat 01:06 |
||
|
dokuz eylülde çap var ama dediğin geçiş var mıdır bilmiyorum..
|
|||
|
Ne göreyim, kendime yıldızlardan daha uzaktım..
|
|||
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12 |
| En Son Mesaj Yazılan Konular | ||||
| Konu | Forum | Yazan | Tarih | Okunma |
Kelime Çağrışım Oyunu | Forum oyunları | SaintJesus | Bugün-11:08 | 161 |
Üsttekini yorumla | Forum oyunları | SaintJesus | Bugün-11:07 | 164 |
Üsttekine iftira at :) | Forum oyunları | SaintJesus | Bugün-11:02 | 1594 |
Son harfi kullanarak kelime türetme | Forum oyunları | SaintJesus | Bugün-11:01 | 1721 |
Alttaki üyeye soru sor :) | Forum oyunları | SaintJesus | Bugün-11:00 | 1301 |
..::arch enemy::.. | Sanatçılar | Pot | Bugün-08:05 | 79 |
İçinden geçeni tutma | Forum oyunları | datenije | Bugün-04:14 | 1521 |
*rammstein* | Sanatçılar | tuqrul_10 | Bugün-03:20 | 1080 |
Keçiye tecavüz ederken yakalandı | Türkiyeden Haberler | tuqrul_10 | Bugün-03:05 | 125 |
bayan ev arkadaşı arıyoruz | Emlak | burcaaa | Bugün-03:03 | 88 |
Referandum oyu belli | Türkiyeden Haberler | mine89 | Bugün-02:54 | 223 |
Bu isim senin neyin oluyor? | Forum oyunları | virusizmir | Bugün-01:54 | 1403 |
IQ TESTİ | Zeka Oyunları | rkybyrkl | Bugün-00:32 | 4556 |
Türk edebiyatının en büyük yazarı kim? | Kitap | _stern_ | Dün-23:40 | 34 |
bayan ev arkadaşı aranıyorrr!!!! | Emlak | zehratavsan2 | Dün-23:14 | 232 |
| Cevaplanmamış Konular | Aktif Konular | |||
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |