|
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
türkçeci
Forum Kolik
K.Tarihi: 25/Ağustos/2007 Bölüm: Türkçe Öğretmenliği(İÖ) Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 3827 Tesekkür: 487 Rep: 1219 |
Konu: Eurovision 2008Gönderim Zamanı: 16/Şubat/2008 Saat 13:42 |
|
mor ve ötesi ' nin DELİ adlı şarkısı seçilmiş..
müzik güzel ama pek de beğenmedim açıkçası..
siz de yorumlarınız paylaşın bakalım :)
Düzenleyen türkçeci - 16/Şubat/2008 Saat 13:42 |
|
|
gözlerimizi uzaklıklar değil ki yalnız,
göze alamadığımız yakınlıklar da acıtır.. ve gözleri ancak gözler bağışlayabilir.. haydar ergülen |
|
omço
Forum Kolik
K.Tarihi: 31/Temmuz/2007 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 1622 Tesekkür: 418 Rep: 1020 |
Gönderim Zamanı: 16/Şubat/2008 Saat 14:25 |
|
ilk yorum benden olsun barii.acmışsın o kadar baslıkk.ben acıkcası pek begenmedım sarkıyı ama inş basarılı olurr.tabi bu sarkıyla zorrr...
|
|
jajac
Forum Kolik
K.Tarihi: 06/Haziran/2007 Bölüm: İngilizce Öğretmenliği Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 1166 Tesekkür: 313 Rep: 769 |
Gönderim Zamanı: 16/Şubat/2008 Saat 15:17 |
|
bence Avrupadakiler sever bunu ya geçen sene yaratıkLar nasıl kazandı kimsenin ihtimal bile vermedigi şarkıyı ama şu da var araya başka şeler girio Eurovision'da yani tamamen siyasİ düşünceLerle oy kullanılıo hepimizde bilioruz
çooK super bi şarkı olcakki Türkiyeye oy gelsin ama umaRım gecen seneki manyak tipLer nasıl o yaratıkLara oy verdyse bu senede Türkiyeye gonderirLer..:)) göndermezlersede coook ta tın biz dileriz mOr ve öteSini dimi yaaa:))
|
|
|
..LiFe in A caRtOon moTion..
|
|
Yanıt Yaz
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |